Je bekijkt de reis...

Verenigde Staten
a
A
28 augustus 2014 08:37 | Door: Andre
Jezus,wat een doorgeslagen schoolsysteem! Totaal geen empathie en benul van pedagogisch handelen. Een teken van zwakte. Bang dat ze de situatie niet kunnen handelen als het niet aan elkaar hangt van rigide preventieve strafmaatregelen. Stuur die lui drie maanden naar It Twaluk om te leren hoe je met leerlingen om moet gaan!
En daar zit je dan als zo aardige lieve moeder. Moet je je bovendien tegenover die figuren inhouden anders vieg jij er ook uit. "For you too no tickets!" Kan me volledig inleven hoe verdrietig en onbegrepen je je gevoeld moet hebben.
Nou, laten we hopen op veranderingen en enig begrip van hun kant. Blijf positief en optimistisch denken. Nieuwe dag, nieuwe kansen.
Dikke knuffel, Andre
28 augustus 2014 09:04 | Door: Jos Maaike Jort Famke
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ze snappen het daar echt niet he, ik zou ook een potje gaan zitten janken (is ook niks mis mee, kreeg nu al een brok in mijn keel toen ik het las). Maar goed ze zijn met een lach thuis gekomen en die moet je maar onthouden en de rest snel vergeten. Love You
28 augustus 2014 10:11 | Door: Oma en opa Musters
Hallo allerliefste.
Wat een vervelende dag. Hopelijk heeft het hun niet zo diep geraakt omdat ze toch vrolijk thuiskwamen.
Groetjes en een dikke kus voor allemaal.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
28 augustus 2014 13:01 | Door: Tine Jos
Lieve allemaal.
Dit bericht heeft ook bij ons tranen naar voren gehaald. Wat een regels. Hopelijk gaat het iedere dag een beetje beter. Voor allemaal een dikke knuffel.
Liefs Tine Jos xxxxxx
28 augustus 2014 14:10 | Door: Paul Daan Jop Lot Nik
Wat een flut-schoolsysteem!!! Ik dacht meteen hetzelfde als André, laat ze maar eens een tijdje bij ons op de HBS komen! Goed gehandeld en dan is t toch fijn, zo'n papa die goed kan praten;-)
Dikke X!
28 augustus 2014 17:22 | Door: Irma
Pffffff jeetje. Ik krijg er al de kriebels van als ik het zo allemaal lees. Wat een gedoe zeg. Heb erg metde kids te doen. Ja en ook met jou, Anke, als moeder. Zit je daar helemaal aan de andere kant van de wereld. Vechten tegen HET systeem. Heel vees sterkte de komende dagen. Ga lekker genieten van het weekend na morgen. We denken aan jullie. Lief Eric, Irma, Jonna en Mila
28 augustus 2014 21:18 | Door: Fabienne
Jeetje wat een avontuur zijn jullie aan gegaan. Echt superstoer! En wat een gezeur van zo'n school. Lekker inlevingsvermogen. Hopelijk heeft het gesprek wat opgeleverd. Ik zat laatst te denken dat het weer tijd werd voor een neven en nichtender, maar dat zit er voorlopig niet in geloof ik :). Zal af en toe kijken hoe het jullie vergaat. Succes en 'alles sal reg kom' Liefs Fabienne, Bram, Tijn & Mathis